Adománygyűjtés a katonatelepi balesetben elhunyt gyermekek családjának megsegítésére

Katonatelep önkormányzati képviselője, dr. Fekete Gábor (Fidesz-KDNP) a 2020. február 16-án, vasárnap Katonatelepen történt tragédiát követően adománygyűjtést kezdeményezett a család megsegítésére. A balesetben két kislány életét vesztette, a nagymamájuk pedig súlyosan megsérült. Az adományozók a Városi Szociális Közalapítvány számlájára fizethetik be a családnak szánt összeget. (Fotó: Bors)

Tisztelt Kecskeméti Lakosok!

Az egész várost megrázó, tragikus baleset történt 2020. február 16-án, vasárnap Katonatelepen, a Barka utcából nyíló vasúti átjáróban. A balesetben elhunyt Ábel Nikoletta Anita és Ábel Alexandra Tímea. Hétfőn meglátogattam a gyerekek édesanyját, hogy kifejezzem őszinte részvétemet és felajánljam a segítségemet.

Mi a tragédia nagyságán, a fájdalom erején enyhíteni nem tudunk, de ennek ellenére segítenünk kell, hogy legalább a kialakult élethelyzet ne romoljon tovább.

Így a gyermekek édesanyjának Ábelné Farkas Rozália jóváhagyásával gyűjtést rendezünk a család részére. A család az összegyűlt pénzösszeget a saját belátása szerint használhatja fel.

A bankszámla az alábbi:

Városi Szociális Közalapítvány

11732002-20322144 (OTP Bank Nyrt.)

Kérjük a közlemény rovatban feltétlenül tüntessék fel, hogy „adomány Nikoletta és Alexandra családja részére"

Tisztelettel: dr. Fekete Gábor, a választókerület képviselője